Antena 3 CNN Timp liber Film Scenariul Laurei Nureldin caută finanţare pentru a se transforma într-un blockbuster

Scenariul Laurei Nureldin caută finanţare pentru a se transforma într-un blockbuster

Scenariul Laurei Nureldin caută finanţare pentru a se transforma într-un blockbuster
12 Iul 2014   •   13:04

Vă mai amintiţi de scenariul fantastic al Laurei Nureldin, care îi are ca protagonişti pe Mora, o femeie din prezent, din Los Angeles, şi pe legendarul Xerxes, conducătorul Imperiului Persan?

Prezentatoarea Antena 3 a făcut paşi importanţi înainte în îndeplinirea visului său, dar, pentru ca acesta să devină cu adevărat realitate, Laura are nevoie de finanţare şi apelează la bunăvoinţa iubitorilor de filme.

„Nu ar fi grozav dacă o contribuţie din partea voastră, oricât de mică, ar ajuta la realizarea unui blockbuster?”, spune Laura Nureldin.

Un blockbuster, da, pentru că scenariul a primit critici favorabile, iar nume importante din industria filmului consideră că are un mare potenţial.

Într-un interviu acordat site-ului artsunited.ro la începutul lunii mai, jurnalista a dezvăluit că l-a contactat pe celebrul Peter Jackson, însă, la momentul respectiv, acesta era ocupat cu alte proiecte. Însă un alt nume important (pe care Laura l-a păstrat secret) a fost impresionat de ceea ce a citit şi şi-a dat acceptul de a fi capul de afiş al viitoarei producţii.

Despre ce va fi filmul? Laura spune că vom avea parte de o poveste de aventură, cu accente de comedie, love story şi dramă, personajele fiind Mora, o femeie din prezent, care pregăteşte actori în Los Angeles, şi Xerxes, suveranul Imperiului Persan.

Dacă aveţi încredere în acest proiect şi doriţi să o ajutaţi pe Laura Nureldin, o puteţi face AICI.

×
Subiecte în articol: laura nureldin scenariu
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close