Antena 3 CNN Timp liber Film Sergiu Nicolaescu a cerut să afle dacă a fost sau nu turnat de Szoby Cseh la Securitate

Sergiu Nicolaescu a cerut să afle dacă a fost sau nu turnat de Szoby Cseh la Securitate

Sergiu Nicolaescu a cerut să afle dacă a fost sau nu turnat de Szoby Cseh la Securitate
07 Feb 2011   •   21:26

În cel mult o săptămână Sergiu Nicolaescu va şti dacă prietenul şi colegul lui de o viaţa, cascadorul Szoby Cseh, l-a turnat la Securitate. Regizorul a făcut o cerere la CNSAS şi speră că răspunsul va linişti apele după scandalul apărut între el şi celebrul cascador.


A turnat sau nu Szoby Cseh la Securitate - este întrebarea care-l frământă pe Sergiu Nicolaescu. Sătul de speculaţii, regizorul s-a decis să afle exact ce s-a întâmplat acum 30 de ani.

“În legatura cu Syobz Cseh am facut o cerere în care am întrebat dacă există info în ceea ce mă priveşte”, a declarat regizorul.

Cererea către CNSAS îl priveşte doar pe Szoby Cseh. Doar despre el vrea Nicolaescu să ştie dacă l-a turnat. De cealaltă parte cascadorul spune că niciodată nu i-a făcut rău lui Sergiu Nicolaescu. Explicaţiile cascadorului nu-l mai interesează acum pe regizorul care l-a făcut faimos.

Deşi vrea să ştie adevărul, Sergiu Nicolaescu este convins că nimic nu va schimba relaţia lor clădită în ani de muncă.

Scandalul dintre regizor şi cascador a izbucnit săptamâna trecuta, când Sergiu Nicolaescu a declarat că în dosarului lui de la Securitate, l-a găsit printre turnători şi pe Szoby Cseh. Deşi şi-a vazut azi unul dintre cele două dosare informative cascadorul spune că Nicolaescu este cel care trebuie să-şi dovedească afirmaţiile.

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu Securitate
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close