Antena 3 CNN Timp liber Film Serialul-fenomen „Twin Peaks“ revine la TV

Serialul-fenomen „Twin Peaks“ revine la TV

Serialul-fenomen „Twin Peaks“ revine la TV
11 Ian 2017   •   19:54

Noul sezon al serialului „Twin Peaks“, scris şi regizat de David Lynch, va avea 18 episoade şi va debuta pe postul de televiziune Showtime, cu un episod ce va avea o durată de două ore, pe 21 mai 2017, informează revista „Variety“, citată de Adevărul.

Noul sezon al show-ului va prezenta o continuare a evenimentelor relatate în primele două sezoane ale serialului, difuzate în anii 1990. În noua producţie vor apărea mulţi actori care îşi vor relua rolurile interpretate în episoadele originale: Kyle MacLachlan îl va interpreta din nou pe Agentul FBI Dale Cooper, Sheryl Lee pe Laura Palmer, Sherilyn Fenn pe Audrey Horne, Mädchen Amick pe Shelly Johnson, Dana Ashbrook pe Bobby Briggs, Richard Beymer pe Benjamin Horne, Ray Wise pe Leland Palmer.

Catherine E. Coulson, interpreta „Doamnei cu butucul“, care a murit în 2015 în timpul filmărilor, va apărea la rândul ei în noul sezon, însă în doar câteva scene, care au fost finalizate înainte de decesul artistei.

Printre noii membri ai distribuţiei serialului se vor afla Jason Leigh, Tim Roth, Monica Bellucci, Michael Cera, Caleb Landry Jones, Amanda Seyfried şi Ashley Judd.

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close