Antena 3 Timp liber Film Spielberg se gândeşte să regizeze un film despre viaţa lui Moise

Spielberg se gândeşte să regizeze un film despre viaţa lui Moise

de Antena3.ro    |    29 Sep 2011   •   15:55
Spielberg se gândeşte să regizeze un film despre viaţa lui Moise
Sursa foto: Foto: topfilm.ro

Cunoscutul regizor Steven Spielberg a primit o ofertă din partea studiourilor Warner Bros., de a realizat un film despre viaţa lui Moise, intitulat „Gods and Kings”, informează deadline.com.

Dintre nenumăratele oferte pe care le primeşte de la studiouri pentru proiectele sale, pe aceasta Spielberg nu a refuzat-o, urmând ca regizorul şi reprezentanţii studioului să se întâlnească  pentru a discuta în detaliu. El a fost atras de scenariu, scris de Michael Green şi Stuart Hazeldine, care descrie viaţa profetului Moise, de la naştere şi până la moarte, cu accent pe evenimentele importante: eliberarea poporului evreu din Egipt, primirea celor zece porunci, drumul spre Canaan.

Pentru cineast nu este primul film despre evrei, poporul din care se trage, el a mai regizat dramele „Lista lui Schindler” şi „Munchen”. Spielberg lucrează acum la filmul biografic despre Abraham Lincoln şi la SF-ul „Robocalypse”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close