Antena 3 Timp liber Film Star Wars: The Force Awakens se menține pe primul loc în box-office

Star Wars: The Force Awakens se menține pe primul loc în box-office

04 Ian 2016   •   10:04
Star Wars: The Force Awakens se menține pe primul loc în box-office

Noul film din saga "Star Wars" se plasează în fruntea box office-ului nod-american al treilea weekend consecutiv, în cursul căruia a depășit recordul deținut de "Avatar", potrivit Exhibitor Relations și Disney, preluate luni de Agerpres.

"Star Wars: The Force Awakens" a trecut de pragul de 1,5 miliarde de dolari încasări în toată lumea în 19 zile de la lansare, înregistrând 740 de milioane de dolari în America de Nord și 770,5 milioane în celelalte țări, arată compania Disney, producătorul filmului. Primul "Star Wars" după zece ani nu a mai avut încasări în America de Nord ca în al doilea week-end de la lansare (149,2 milioane de dolari) și nici ca în primul (238 milioane), dar continuă să bată recorduri. În al treilea weekend în America de Nord a înregistrat încasări record de 88,3 milioane de dolari, mai mult decât cele de la "Avatar", care totalizase 68,5 milioane în a treia săptămână de difuzare în 2009.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close