Antena 3 Timp liber Film Star Wars: The Force Awakens a devenit filmul cu cele mai mari încasări în ziua de Crăciun

Star Wars: The Force Awakens a devenit filmul cu cele mai mari încasări în ziua de Crăciun

27 Dec 2015   •   11:08
Star Wars: The Force Awakens a devenit filmul cu cele mai mari încasări în ziua de Crăciun

'Star Wars: The Force Awakens' ('Star Wars: Trezirea forței') a stabilit un nou record al încasărilor în cinematografele din America de Nord pentru ziua de Crăciun cu 49,3 milioane de dolari, potrivit Variety și The Hollywood Reporter, citate de Agerpres.

Încasările acestui nou film al seriei Star Wars au fost duble față de precedentul record al unui film cu cele mai mari încasări în America de Nord pentru ziua de Crăciun, în 2009 pelicula 'Sherlock Holmes' a strâns atunci 24,6 milioane de dolari.

Potrivit revistei Variety, 'Star Wars: The Force Awakens', care este proiectat în peste 4.000 de săli de cinema în acest al doilea weekend de la momentul lansării, ar putea depăși 140 de milioane de dolari din încasări în aceste trei zile. Per total, în America de Nord, în cele zece zile de la premieră Star Wars ar putea depăși 530 de milioane de dolari, conform revistei Variety.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close