Antena 3 Timp liber Film Steven Spielberg lucrează la UN NOU PROIECT. Care este următorul BLOCKBUSTER

Steven Spielberg lucrează la UN NOU PROIECT. Care este următorul BLOCKBUSTER

de G.S.    |    02 Iul 2015   •   20:04
Steven Spielberg lucrează la UN NOU PROIECT. Care este următorul BLOCKBUSTER
Sursa foto: Foto: dreamworksstudios.com
Cineastul american Steven Spielberg intenţionează să adapteze pentru marele ecran ultimul roman al scriitorului Michael Crichton, intitulat "Micro", informează site-ul publicaţiei franceze Le Figaro.
În timp ce "Jurassic World" continuă să domine box office-ul nord-american, Steven Spielberg a anunţat că vrea să dezvolte un nou proiect cinematografic inspirat din opera scriitorului său preferat, Michael Crichton.
"Micro" este ultimul roman scris de Michael Crichton, autorul celebrului "Jurassic Park". Atunci când scriitorul a murit, în 2008, romanul nu era terminat. Editura cu care colaborase, Harper Collins, i-a cerut lui Richard Preston, autorul mai multor bestselleruri ce aveau ca temă principală bioterorismul, să finalizeze acel roman. Versiunea finală a apărut în librăriile americane în 2011.
Romanul "Micro", fidel genului literar "tehno-thriller", atât de îndrăgit de Michael Crichton, prezintă aventurile unui grup de studenţi care ajung pe o insulă, la invitaţia unui magnat în domeniul noilor tehnologii. Din nefericire, din cauza unei invenţii futuriste, studenţii devin versiuni miniaturale ale propriilor persoane. Cu înălţimi de doar 12 milimetri, ei sunt obligaţi să supravieţuiască într-o pădure tropicală plină de pericole şi, pentru a scăpa, vor trebui să se bazeze doar pe propriile cunoştinţe.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close