Antena 3 CNN Timp liber Film Sub conceptul “Euforia pasiunii”, “CURAJUL IUBIRII” SE VEDE LA EUFORIA TV

Sub conceptul “Euforia pasiunii”, “CURAJUL IUBIRII” SE VEDE LA EUFORIA TV

Sub conceptul “Euforia pasiunii”, “CURAJUL IUBIRII” SE VEDE LA EUFORIA TV
24 Iun 2015   •   12:51

Începând de marți, 30 iunie, Euforia TV difuzează, în premieră și în exclusivitate, serialul turcesc “Curajul Iubirii”, o producție 2011, cu un scenariu dramatic și o distribuție remarcabilă - în fiecare seară, de luni până vieneri, câte două episoade consecutiv, începând cu ora 20.00.

Serialul “Curajul iubirii” povestește drama unor relații tensionate între generația tradiționalistă a familiei și cea modernă, care și-ar dori să trăiască dincolo de legile nescrise cu care au fost crescuți. Serialul redă povestea fascinantă a unei familii în care părinții încearcă cu disperare să-și protejeze copiii, împotriva dorinței lor, făcându-le, uneori, viața un iad.

Din distribuția serialului fac parte: Hakan Kurtas, Görkem Türkes, Onuryay Evrentan, Bülent Inal, Çetin Tekindor, Gulcan Arslan, Gülçin Santircioglu, Sefika Tolun, Ilayda Alisan.

Producția “Curajul iubirii” va intra în grila de programe Euforia TV începând cu data de 30 iunie, de luni până vineri, ora 20.00, câte două episoade consecutiv, în locul serialulului “Legamantul”, a cărui poveste ia sfârșit pe 29 iunie.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close