Antena 3 CNN Timp liber Film Surpriza lui Leonardo DiCaprio pentru români. Va interpreta un personaj celebru în România în anii '90

Surpriza lui Leonardo DiCaprio pentru români. Va interpreta un personaj celebru în România în anii '90

Surpriza lui Leonardo DiCaprio pentru români. Va interpreta un personaj celebru în România în anii '90
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Oct 2016   •   13:41

Actorul Leonardo DiCaprio şi studiourile Paramount îşi vor uni forţele pentru a adapta pentru marile ecrane serialului de animaţie 'Captain Planet and the Planeteers', difuzat la televiziune în anii '90, potrivit site-ului de specialitate The Hollywood Reporter, citat de EFE și Agerpres.

Având un pregnant mesaj ecologist serialul de animaţie 'Captain Planet and the Planeteers' (1990-1996) prezenta aventurile a cinci tineri echipaţi cu inele magice având capacitatea de a-l convoca pe super-eroul Captain Planet, pentru a înfrânge duşmanii şi pericolele care ameninţă mediul.

Compania Appian Way, a lui Leonardo DiCaprio, se va ocupa împreună cu actorul Glen Powell ('Scream Queens') de adaptarea pentru marele ecran a serialului 'Captain Planet and the Planeteers'.

Paramount, care a cumpărat drepturile serialului de animaţie pentru a-l transpune pe marele ecran, este în negocieri cu Powell şi scenaristul Jono Matt pentru a scrie scenariul filmului.

Surse apropiate proiectului au asigurat că Powell şi Matt vor să plaseze povestea cu o sută de ani după aventurile din serialul de televiziune, prezentându-l pe Captain Planet ca pe un erou care are el nevoie de ajutorul tinerilor, nu invers.

Cu filmul 'Captain Planet', se aşteaptă ca Leonardo DiCaprio să adauge un nou capitol cunoscutei sale activităţi de apărare a naturii şi a mediului înconjurător.

×
Subiecte în articol: Leonardo DiCaprio
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close