Antena 3 CNN Timp liber Film Sylvester Stallone vrea să producă o continuare a filmului "The Expendables"

Sylvester Stallone vrea să producă o continuare a filmului "The Expendables"

Sylvester Stallone vrea să producă o continuare a filmului "The Expendables"
Sursa foto: Foto: collider.com
05 Sep 2010   •   17:14

Sylvester Stallone ia în considerare varianta producerii unei continuări a thrillerului de acţiune "The Expendables/Eroi de sacrificiu". În partea a doua, Bruce Willis ar urma să joace rolul unui răufăcător, informează contactmusic.com.

Iniţial, Sylvester Stallone a declarat că o continuare a acestei producţii ar fi prea scumpă. Influenţat, probabil, de succesul pe care l-a avut "Eroi de sacrificiu", Stallone se gândeşte acum să producă o continuare a lungmetrajului.

"Mă gândesc care ar fi cele mai periculoase locuri din lume, unde am putea filma partea a doua a filmului. Am luat cina cu Bruce Willis. Îl vreau în Eroi de sacrificiu II în rolul unui mare răufăcător", a declarat Sylvester Stallone.

În prima parte, Bruce Willis a jucat un rol scurt, însă Stallone susţine că actorul ar urma să aibă o partitură mai importantă în continuarea lungmetrajului de acţiune.

Potrivit IMDB, "The Expandables", scris şi regizat de Sylvester Stallone, este un thriller de acţiune despre un grup de mercenari angajaţi să se infiltreze într-o ţară Sud Americană şi să-l îndepărteze pe un dictator de la conducerea ei.
De îndată ce începe misiunea, mercenarii realizează că lucrurile sunt mai complicate decât par, şi se trezesc că sunt trădaţi şi prinşi într-o cursă periculoasă. În timp ce trebuie să-i salveze pe cei nevinovaţi, ei luptă să-i distrugă pe cei care încearcă să le nimicească frăţia.

Filmul a fost lansat în cinematografe în luna august şi a avut până în prezent încasări de peste 177 milioane de dolari.

Antena3.ro




×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close