Antena 3 CNN Timp liber Film Tommy Lee Jones va juca în "Man in Black III", care va fi difuzat în 3D

Tommy Lee Jones va juca în "Man in Black III", care va fi difuzat în 3D

Tommy Lee Jones va juca în "Man in Black III", care va fi difuzat în 3D
Sursa foto: Foto: aceshowbiz.com
16 Sep 2010   •   18:16

Actorul Tommy Lee Jones va juca în cel de-al treilea film al seriei "Bărbaţii în negru/ Men in Black", care va fi difuzat în 3D, potrivit contactmusic.com.

În ciuda unor informaţii anterioare potrivit cărora Tommy Lee Jones nu îşi va relua rolul Agentului K în cel de-al treilea film al acestei francize, colegul său de filmare, Josh Brolin a confirmat că va interpreta în această comedie cu extratereştri o versiune mai tânără a personajului jucat de Jones, infirmând astfel zvonurile care negau participarea lui Jones la filmările peliculei.

"Nu ştiu deocamdată cum va decurge povestea, însă ştiu cu siguranţă că nu îl voi înlocui pe Tommy (Tommy Lee Jones, n.r.)", a declarat Josh Brolin.

Josh Brolin a mai declarat că este nerăbdător să lucreze şi cu Will Smith în acest film, considerând că actorul de culoare posedă câteva calităţile regelui Midas. "Will (Will Smith, n.r.) este un actor cu care e minunat să lucrezi, deoarece lui îi pasă de absolut orice detaliu în timpul filmărilor. Şi le înnebuneşte pe anumite persoane în studiourile de filmare acţionând astfel. Însă el ştie foarte bine ceea ce face. Are acea atingere magică a regelui Midas. Chiar o are. Şi este un tip foarte deştept". a declarat Brolin, într-un interviu acordat MTV News.

"Men In Black III" va fi produs în regia lui Barry Sonnenfeld, iar Steven Spielberg va fi producător executiv. Filmul va fi lansat pe 25 mai 2012, potrivit studiourilor Columbia Pictures. Primele două filme din serie au avut încasări totale de 1,03 miliarde de dolari pe plan mondial.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Will Smith
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close