x close

Trailerul filmului „Cats” este dur criticat în mediul online. Filmul marca Universal Studios a stârnit dezbateri puternice printre utilizatorii rețelelor de socializare

11 Aug 2019   •   15:15
Trailerul filmului „Cats” este dur criticat în mediul online. Filmul marca Universal Studios a stârnit dezbateri puternice printre utilizatorii rețelelor de socializare  Sursă. Facebook

Universal Studios a publicat trailerul noului film „Cats”, în care joacă actori cunoscuți precum Taylor Swift, Idris Elba, Jennifer Hudson și Rabel Wilson. Contrar așteptărilor, trailerul a fost dur criticat în mediul online. 

În primul rând, nimeni nu a înțeles exact despre ce este vorba în film. Pe deasupra, personajele principale, un hibrid între oameni și pisici, s-au dovedit a arăta într-un fel cu totul înfricoșător, de care mulți s-au speriat. New York Times a glumit chiar cu faptul că trailerul a fost publicat, iar acum audiența are la dispoziție cinci luni să se obișnuiască cu ideea până când apare filmul în decembrie. 

Grafica filmului a fost comparată cu cea din filmul „Sonic”, care a fost trimis înapoi la producție pentru schimba înfățișarea sinistră a personajului principal. 

Sursă: BBC

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati