Antena 3 CNN Timp liber Film Tupac Shakur, pe marile ecrane. Încep filmările pentru un lungmetraj despre viaţa şi cariera artistului

Tupac Shakur, pe marile ecrane. Încep filmările pentru un lungmetraj despre viaţa şi cariera artistului

Tupac Shakur, pe marile ecrane. Încep filmările pentru un lungmetraj despre viaţa şi cariera artistului
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
21 Sep 2013   •   15:58
Filmările pentru un lungmetraj despre viaţa şi cariera lui Tupac Shakur vor începe anul viitor, în oraşul Atlanta, însă nu se ştie deocamdată cine va juca rolul celebrului rapper american, decedat în 1996, informează contactmusic.com, conform Mediafax.
 
Discuţiile despre realizarea acestui film biografic durează de multă vreme, însă abia de curând s-au obţinut banii pentru finanţarea peliculei.
 
Potrivit Deadline, companiile Morgan Creek Productions şi Emmett/Furla/Oasis Films s-au asociat pentru a coproduce şi cofinanţa filmul, care are un buget estimat de 45 de milioane de dolari.
 
Scenariul va fi scris de Eddie Gonzalez şi Jeremy Hart.
 
Producătorii au obţinut, de asemenea, dreptul de a utiliza piesele lui Tupac, iar mama rapperului, Afeni Shakur, va fi producător executiv.
 
Shakur, autorul unor hituri precum "California Love" şi "Ghetto Gospel", a decedat în 1996, la Las Vegas. Rapper-ul se afla pe scaunul pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion "Suge" Knight, în momentul în care a avut loc un atac armat, în care şi-a pierdut viaţa. Shakur şi Suge au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident. În urma atacului, Tupac a murit, iar proprietarul studioului a fost trimis la închisoare pentru încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată.
 
După moartea artistului au fost lansate peste o duzină de albume, imaginea sa fiind aproape la fel de importantă precum cea a lui Che Guevara şi Bob Marley.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close