Antena 3 CNN Timp liber Film Ultima producţie a seriei Batman va avea cadre filmate în minele de sare de la Turda

Ultima producţie a seriei Batman va avea cadre filmate în minele de sare de la Turda

Ultima producţie a seriei Batman va avea cadre filmate în minele de sare de la Turda
Sursa foto: Foto: wearemoviegeeks.com
02 Sep 2011   •   23:56

Peştera secretă a lui Batman se află în România, mai exact, în minele de sare de la Turda. Realizatorii celei mai noi producţii din seria cu omul-liliac au decis să filmeze aici câteva cadre din pelicula care va fi lansată în 2012.

Tocmai în salina din Turda se va relua povestea Omului Liliac,  în filmul "Întoarcerea Cavalerului Negru". Pentru regizorul Chris Nolan, mina de sare din judeţul Cluj este cadrul perfect pentru ascunzătoarea eroului. Va filma aici interioare din peştera lui Batman.

Scenografia va face salina din Turda de nerecunoscut, iar efectele speciale imaginate de regizor o vor transforma într-un sanctuar tehnologizat perfect pentru faimosul erou interpretat de actorul Christian Bale.

Pentru cadrele exterioare cu ascunzătoarea, Chris Nolan a ales o cascadă din Ţara Galilor, iar scenele vor apărea chiar la începutul filmului, conform publicaţiei Wales Online.

De altfel, filmările la "Întoarcerea Cavalerului Negru" vor fi un adevărat tur de forţă prin toată lumea. Destinaţiile includ India, Islanda, Statele Unite şi Hong Kong. Pelicula urmează să fie lansată în iunie 2012.

 




×
Subiecte în articol: Batman filmari mina Turda
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close