Antena 3 CNN Timp liber Film Un actor cunoscut din "SEINFELD" s-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP

Un actor cunoscut din "SEINFELD" s-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP

Un actor cunoscut din "SEINFELD" s-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP
Sursa foto: Foto: warnerbros.com
23 Feb 2012   •   11:17
Actorul Daniel von Bargen, cunoscut pentru apariţiile sale în seriale de succes precum "Seinfeld" şi "Malcolm in the Middle", a fost spitalizat. El a încercat să se sinucidă împuşcându-se în cap, informează Reuters.

Însuşi actorul, în vârstă de 61 de ani, a fost cel care a sunat la serviciile de urgenţă din Montgomery, Ohio. Daniel von Bargen le-a spus dispecerilor că s-a împuşcat în tâmplă cu un pistol de calibrul 38, în locuinţa sa, şi că nu poate deschide ochiul stâng.

"M-am împuşcat în cap şi am nevoie de ajutor", a spus Von Bargen.

Actorul i-a mai spus dispecerului de la serviciile de urgenţă că este bolnav de diabet şi că avea o programare în aceeaşi zi la spital, pentru a i se amputa mai multe degete de la picioare.

Von Bargen a fost internat la Bethesda North Hospital, unde a fost stabilizat şi ulterior transportat cu elicopterul la Spitalul universitar TriHealth.

Daniel von Bargen a jucat rolul domnului Kruger, şeful personajului George Constanza (Jason Alexander) în mai multe episoade din serialul "Seinfeld", şi pe cel al comandantului Spangler din "Malcolm in the Middle".



 

×
Subiecte în articol: impuscat in cap
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close