Antena 3 CNN Timp liber Film Un nou tip de filme pentru adulți va apărea pe piață. În ce fel va fi diferit: ”Este puțin ciudat dar a fost distractiv!”

Un nou tip de filme pentru adulți va apărea pe piață. În ce fel va fi diferit: ”Este puțin ciudat dar a fost distractiv!”

Un nou tip de filme pentru adulți va apărea pe piață. În ce fel va fi diferit: ”Este puțin ciudat dar a fost distractiv!”
04 Sep 2018   •   16:57

Un producător de filme pentru adulți, Private, va colabora cu o firmă de jucării sexuale pentru a incorpora un robot sexual în următorul film.

Filmul va dura 28 de minute și este vorba despre un bărbat care este prins de prietena lui întreținând relații sexuale cu un robot. "Este puțin ciudat dar a fost distractiv de filmat. Ne-am distrat maxim la filmări. Imaginile generate de calculator și robotică vor fi o mare parte a furnizării de conținut.” a declarat Patrick Garcia, șeful departamentului de dezvoltare al companiei Private, pentru Daily Star, și susține că acesta este viitorul filmelor porno

Acesta a explicat că tehnologia este cel mai bun prieten al fanteziilor sexuale deoare poate face orice dorință să devină realitate.  
  
Sursă: NY Post  
  

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close