Antena 3 CNN Timp liber Film Una dintre cele mai îndrăgite actriţe face sex cu DOI BĂRBAŢI în cel mai nou film

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe face sex cu DOI BĂRBAŢI în cel mai nou film

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe face sex cu DOI BĂRBAŢI în cel mai nou film
10 Feb 2013   •   18:19

In cel mai nou film al lui Lars Von Trier, Charlotte Gainsbourg va avea o scenă de sex cu doi bărbați de culoare. În fotografiile care au fost făcute publice recent Gainsbourg apare topless alături de cei doi bărbați la bustul gol.

În respectivul film, numit ”Nymphomaniac”, actrița joacă rolul unei femei de 50 de ani, autodiagnosticate nimfomană. Aceasta va juca alături de Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Uma Thurman şi Willem Dafoe. Filmul lui Von Trier va fi prezentat în două versiuni - versiunea "hard core" şi versiunea "soft core", informează hollywoodreporter.com.



Potrivit producătorului Peter Aalbæk Jensen primul montaj al filmului are 7 ore și jumătate: "Durează cât trei filme şi este foarte bun. Nu ştiu de unde o să tăiem", a spus acesta.

"Nymphomaniac" este un fel de jurnal erotic al unei femei (Charlotte Gainsbourg) din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani. Mai precis, până în momentul în care este găsită leşinată, în pădure, de un bărbat (Stellan Skarsgard), cel căruia i se şi confesează ulterior.

Actriţa Charlotte Gainsbourg este cea care joacă rolul personajului principal în film, fiind chiar cea care îşi povesteşte viaţa şi aventurile sexuale. "Mă simt de parcă l-aş juca pe însuşi Lars în acest rol, şi asta e o mare onoare pentru mine. Personajul meu este incredibil de puternic. Nu cred că au mai fost până acum multe roluri ca acesta scrise pentru o femeie", a spus actriţa care a mai colaborat cu Lars von Trier în "Melancholia" (2011) şi "Antichrist" (2009).

×
Subiecte în articol: topless
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close