Antena 3 CNN Timp liber Film Unul din cei mai mari actori ai lumii: "Mă gândesc la SINUCIDERE. Nu îl voi lăsa pe Dumnezeu să aleagă pentru mine"

Unul din cei mai mari actori ai lumii: "Mă gândesc la SINUCIDERE. Nu îl voi lăsa pe Dumnezeu să aleagă pentru mine"

Unul din cei mai mari actori ai lumii: "Mă gândesc la SINUCIDERE. Nu îl voi lăsa pe Dumnezeu să aleagă pentru mine"
de O.P.    |    13 Mai 2013   •   09:37

În tinereţe a fost unul din cei mai doriţi şi iubiţi actori, iar filmele sale adunau în sălile de cinematograf milioane de oameni. Acum, la bătrâneţe, Alain Delon se simte din ce în ce mai singur, chiar dacă este înconjurat de prieteni şi fani care îi admiră în continuare munca.



Şi, în ultimele interviuri a şocat prin declaraţiile sale: "Mă simt din ce în ce mai singur, iar ideea sinuciderii mi-a venit de mai multe ori în minte. Nu îl voi lăsa pe Dumnezeu să aleagă pentru mine. Vreau să ştiu că am puterea să îmi închei singur viaţa în momentul în care voi simţi asta. Nu mai am pe nimeni care să îmi fie alături. Copiii mei au crescut, prietenii mei au murit, iar viaţa pare să treacă pe lângă mine.



La momentul actual, pentru mine, viaţa înseamnă trecut. În trecut am fost unul din cei mai fericiţi oameni, dar acum totul s-a dus ca un fum", declara actorul pentru Paris Match.

Delon s-a gândit si la locul în care ar urma să fie înmormântat: "Am construit în grădina mea o capelă, iar cei care vor veni să se reculeagă la căpătâiul meu vor putea intra în capelă".



×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close