Antena 3 CNN Timp liber Film Unul dintre cei mai renumiţi actori de la Hollywood abia a terminat liceul, la 48 de ani

Unul dintre cei mai renumiţi actori de la Hollywood abia a terminat liceul, la 48 de ani

Unul dintre cei mai renumiţi actori de la Hollywood abia a terminat liceul, la 48 de ani
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
14 Sep 2013   •   11:24
Charlie Sheen, starul din "Anger Management" a obţinut în sfârşit diploma de absolvire a liceului, după ce a renunţat la şcoală în 1983, pe când mai avea nevoie de doar câteva credite pentru a-şi finaliza studiile liceale, scrie TMZ.com, conform Agerpres.
 
Deşi părinţii săi s-au ţinut de capul lui să-şi încheie măcar studiile liceale, Charlie Sheen a ales să-şi înceapă cariera de actor. Recent el a recunoscut însă că şi-a dorit să termine în sfârşit liceul pe care l-a început în urmă cu peste 30 de ani. 
 
"Era un lucru neterminat care mă deranja. Cam am obiceiul asta în viaţă, de a nu termina lucrurile de care mă apuc", a susţinut el. 
 
"Părinţii îmi spuneau că ar trebui să merg la şcoala de vară (...) iar eu nu mă puteam gândi la nimic mai rău decât să merg la şcoală în prima mea vară de libertate. Aşa că le-am spus să mă lase să dau câteva audiţii şi dacă nu obţin niciun rol, atunci mă reapuc de şcoală, îmi iau diploma de liceu şi mă înscriu la un colegiu. Am primit însă primul rol pentru care am dat audiţii. Filmul era 'Grizzly II: The Predator', un film de duzină", a mai adăugat actorul în vârstă de 48 de ani. 
 
Acum Charlie Sheen este foarte mândru de diploma care atestă faptul că absolvit liceul şi se gândeşte să o pună undeva pe perete, "poate în bucătărie", după cum a susţinut el.
 

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen Hollywood liceu parinti
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close