Antena 3 CNN Timp liber Film Vestea bună pe care a primit-o Angelina Jolie. Cum a reuşit această performanţă

Vestea bună pe care a primit-o Angelina Jolie. Cum a reuşit această performanţă

Vestea bună pe care a primit-o Angelina Jolie. Cum a reuşit această performanţă
de O.P.    |    31 Iul 2013   •   06:05

Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood. Potrivit revistei Forbes, câştigurile sale din ultimul an au ajuns la 33 de milioane de dolari. În topul realizat de jurnaliştii de la Forbes se află şi tânăra actriţă Jennifer Lawrence cu 26 de milioane de dolari şi Jennifer Aniston cu 20.

Cele 33 de milioane de dolari obţinute din producţiile cinematografice în ultimul an i-au adus Angelinei Jolie titlul de „regină" în topul Forbes.
În ciuda problemelor de sănătate, vedeta se numără printre puţinele actriţe care poate cere cel puţin 15 milioane de dolari pentru filmări. Angelina Jolie s-a aflat în fruntea clasamentului şi acum doi ani..
 
Locul doi este ocupat de tânăra actriţă Jennifer Lawrence. În ultimul an, vedeta de 22 de ani, s-a ales cu un Oscar pentru pelicula "Scenariu pentru happy-end", iar în conturile sale bancare au intrat 26 de milioane de dolari. Spre exemplu, onorariul pentru "Jocurile foamei" a fost de aproape un milion de dolari.

Pe podiumul clasamentului a urcat Kristen Stewart, cunoscută pentru rolul său din pelicula "The Twilight". În ultimul an,  Kristen  a acumulat 22 de milioane de dolari şi este pentru al treilea an consecutiv în topul celor mai bine plătite actriţe.

Surprinzător, dar în coada clasamentului, cu doar 11 milioane de dolari se află Julia Roberts.
Jurnaliştii de la Forbes speră că filmul "August: Osage County", care va avea premiera în România la începutul anului viitor, îi va rotunji considerabil veniturile actriţei, care este şi producătoare.

La fel ca şi Julia Roberts şi frumoasa actriţă Mila Kunis a încasat în ultimul an doar 11 milioane de dolari.
Pelicula ce descrie aventurile de început ale magicianului Oscar Diggs în fantasticele tărâmuri din Oz a avut încasări uriaşe în primele luni de la lansare. 281,8 milioane.

Puţin mai bine au stat Natalie Portman şi Sandra Bullock cu 14 milioane de dolari fiecare.

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close