Antena 3 CNN Timp liber Film Voi cu Voicu. Actorii din comedia ''Două lozuri'', detalii picante de la filmări

Voi cu Voicu. Actorii din comedia ''Două lozuri'', detalii picante de la filmări

Voi cu Voicu. Actorii din comedia ''Două lozuri'', detalii picante de la filmări
03 Oct 2016   •   16:40

''Două lozuri'' este unul dintre filmele care au cucerit total publicul la ediția din acest an a ''Transilvania International Film Festival'' (TIFF), care s-a desfășurat în luna iunie. Acum, o nouă recunoaștere, chiar mai importantă a venit din Elveția, unde producția românească regizată de Paul Negoescu a câștigat mențiunea specială a juriului la Festivalul de Film de la Zurich.

În așteptarea intrării filmului în cinematografe, din 7 octombrie, Dorian Boguță, Ligia Matei și Codin Maticiuc, trei dintre protagoniștii celei mai amuzante comedii a momentului, au povestit la ''Voi cu Voicu'' de unde a pornit ideea filmului, cum au decurs filmările și alte multe amănunte cum numai Mirela Voicu știe să scoată de la interlocutori. 


Două lozuri, în regia lui Paul Negoescu („O lună în Thailanda”), îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, și spune povestea comică a unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49.

Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto nu e de ajuns numai să cumperi bilet, și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești...

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Codin Maticiuc
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close