Antena 3 Timp liber Film Zmeura de aur 2017. Care sunt cele mai proaste filme din anul precedent

Zmeura de aur 2017. Care sunt cele mai proaste filme din anul precedent

de G.S.    |    26 Feb 2017   •   09:51
Zmeura de aur 2017. Care sunt cele mai proaste filme din anul precedent

Blockbuster-ul "Batman v Superman: Dawn of Justice" a dominat, sâmbătă, aşa cum se preconizase, cea de-a 37-a ediţie a premiilor Zmeura de Aur, parodie a Oscarurilor care recompensează cele mai slabe realizări ale cinematografiei americane, relatează duminică AFP.

"Batman v Superman: Dawn of Justice", cu Ben Affleck, a câştigat şase premii: cel mai prost film, cei mai proşti actori în roluri principale (Ben Affleck şi Henry Cavill pentru Batman şi Superman), cel mai prost actor în rol secundar (Jesse Eisenberg în pielea lui Lexx Luthor), cel mai prost scenariu şi cel mai prost regizor (Zack Snyder). Pelicula a avut concurenţă serioasă din partea unui documentar despre Hillary Clinton, care a primit cinci trofee la această competiţie.

În ciuda criticilor foarte dure, filmul "Batman v Superman" a strâns încasări de aproape 900 de milioane de dolari în lume.

Dinesh D'Souza a reuşit să ia două dintre premiile foarte puţin râvnite - cel mai prost actor şi cel mai prost regizor - pentru "Hillary's America", documentarul fiind evaluat cu 1,7 / 10 de aproximativ 80.000 de critici pe site-ul Rotten Tomatoes.

Rebekah Turner a câştigat un premiu Zmeura de Aur pentru cea mai proastă actriţă după interpretarea rolului lui Hillary Clinton, iar trofeul pentru cea mai proastă actriţă într-un rol secundar a ajuns la Kristen Wiig, pentru contribuţia sa la pelicula "Zoolander 2".

Laureaţii premiilor Zmeura de Aur, competiţie a cărei primă ediţie s-a desfăşurat în 1980, au fost anunţaţi printr-un comunicat emis sâmbătă, pentru acordarea "distincţiilor" cunoscute şi ca anti-Oscaruri nefiind organizată nici o ceremonie.

Premiul Zmeura de Aur constă într-un trofeu sub forma unei zmeuri de mărimea unei mingi de golf aşezată pe o bobină de film, de culoare galbenă, în valoare de 4,79 de dolari.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: film parodie oscar
Parteneri
x close