A ajuns acasă după o zi obositoare de muncă și tot ce își dorea era să vadă un film. Însă, cățelul i-a făcut o ”surpriză” pe care n-are cum să o uite vreodată. „Nici măcar nu îi pare rău” (FOTO)

25 Apr 2019   •   11:04
A ajuns acasă după o zi obositoare de muncă și tot ce își dorea era să vadă un film. Însă, cățelul i-a făcut o ”surpriză” pe care n-are cum să o uite vreodată. „Nici măcar nu îi pare rău” (FOTO) foto- Reddit

După o zi de muncă dificilă și obositoare, un tânăr a ajuns acasă plănuind să se relaxeze toata seara și să se uite la un film

Însă în loc de asta, a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută din partea cățelului său, care i-a dat toate planurile peste cap. 

Jimmy i-a distrus telecomanda în așa fel încât să nu mai poată fi folosită vreodată, astfel că tânărul a trebuit să renunțe la film și să-i acorde patrupedului toată atenția posibilă. 

Poza cu câinele buclucaș care a ros telecomanda a ajuns pe internet și a stârnit hohote de râs. „Nici măcar nu îi pare rău”, a scris stăpânul în descrierea fotografiei. 

ExitPOLL
Parteneri
x close