Antena 3 CNN Timp liber Fun A fost nevoit să renunțe la propria pisică fiindcă aceasta nu se putea despărți de locul în care a copilărit

A fost nevoit să renunțe la propria pisică fiindcă aceasta nu se putea despărți de locul în care a copilărit

A fost nevoit să renunțe la propria pisică fiindcă aceasta nu se putea despărți de locul în care a copilărit
Sursa foto: foto: Pixabay
04 Dec 2017   •   16:02

Stăpânul unei pisici a fost nevoit să renunțe la animalul său de casă, pe care îl creștea de zece ani, fiindcă acesta nu putea să renunțe la locul în care a copilărit. 

Bărbatul s-a mutat împreună cu familia și pisica într-o nouă locuință, însă patrupedul nu a fost prea încântat de noua schimbare fiindcă acest lucru ar fi însemnat să stea departe de supermarketul Tesco și de oamenii de acolo, care îi dădeau mereu să mănânce, potrivit Mirror

Pisica prefera să stea mai degrabă în Tesco să mănânce decât alături de familie, în noua casă. Din acest motiv, pentru ca pisica refuza să stea în noua casă, stăpânul ei a pus afișe peste tot cu "Numele meu e Frodo și sunt un mincinos. Nu mă mai hrăniți!" și o explicație a faptului că este o pisică răsfățată și bine hrănită. 

Stăpânul animăluțului a înțeles că aceasta este dorința lui, așa că i-a lăsat pe angajații magazinului să îl "adopte" și să locuiască acolo. 
 

×
Subiecte în articol: casa pisica familia
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close