Antena 3 CNN Timp liber Fun A parcurs 12.000 de kilometri şi a ajuns...de unde a plecat! Ai să râzi când ai să afli DE CE

A parcurs 12.000 de kilometri şi a ajuns...de unde a plecat! Ai să râzi când ai să afli DE CE

A parcurs 12.000 de kilometri şi a ajuns...de unde a plecat! Ai să râzi când ai să afli DE CE
Sursa foto: Foto: ehow.com
22 Aug 2012   •   23:20

O franţuzoaică, pasagera unei curse aeriene, a parcurs 12.000 de kilometri şi 18 ore degeaba, rămânând adormită pe scaun la sosirea la Paris, după care a făcut cale întoarsă la punctul iniţial de plecare, şi anume în Pakistan, informează AFP.
   
Compania aeriană Pakistan International Airlines (PIA) a deschis o anchetă pentru a afla care sunt problemele care au permis ca pasagera adormită să scape oricărui control în timpul escalei de două ore de pe Aeroportul Roissy-Charles de Gaulle, a declarat pentru AFP Sultan Hassan, un purtător de cuvânt al companiei.
   
Femeia, Christine Ahmed, a plecat marţi la prânz din Lahore (est) cu destinaţia Paris, via Milano. Ea nu s-a trezit în momentul sosirii în Franţa şi nici nu a raportat personalului de bord situaţia, cel puţin comică, în timpul zborului de retur, a mai adăugat el.
   
Însă femeia a întâmpinat probleme din partea serviciilor de imigraţie pakistaneze, la coborârea pe aeroportul din Lahore.
   
Compania aeriană pakistaneză a trimis-o înapoi în Franţa miercuri, cu un zbor al altei companii, în lipsa unui zbor PIA în ziua respectivă.

Costul zborului suplimentar este suportat de pasagera franceză deoarece, "înainte de toate, este responsabilitatea pasagerului să coboare din avion", a apreciat Hassan.

   

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close