Antena 3 CNN Timp liber Fun A renunţat la scaun, dar şi-a construit tribună: Sarkozy, ironizat din nou pe seama înălţimii (FOTO)

A renunţat la scaun, dar şi-a construit tribună: Sarkozy, ironizat din nou pe seama înălţimii (FOTO)

A renunţat la scaun, dar şi-a construit tribună: Sarkozy, ironizat din nou pe seama înălţimii (FOTO)
Sursa foto: Sarkozy
31 Mar 2010   •   13:15

După ce a fost ironizat de presă în repetate rânduri din cauza complexului său de înălţime, preşedintele francez o comite din nou. Potrivit Daily Mail, Nicolas Sarkozy a beneficiat de un pupitru personalizat ca să pară prea scund în timp ce a susţinut un discurs la Columbia University.

Pupitrul a fost conceput special pentru Sarkozy, astfel încât să-i permită acestuia să arate ?ca un lider respectabil, cu autoritate".

Preşedintele francez a trecut printr-un episod asemănător cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la "Debarcarea din Normandia", când a avut nevoie de un scăunel ca să ajungă la microfon.





Recent, preşedintele francez a fost lezat de o remarcă nepotrivită a unui politician britanic. În timp ce discuta pe marginea unei fotografii în care apărea alături de liderul francez, conservatorul David Cameron a făcut referire la "piticii ascunşi" din poze.

Dar Cameron nu este singurul politician britanic care s-a amuzat în public pe seama staturii lui Sarkozy. George Osborne a râs şi el în public de înalţimea lui Sarkozy, cu numai câteva zile înainte, rememorând episodul în care preşedintele francez a fost nevoit să se urce pe un "scăunel" pentru a putea vorbi la o tribună.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tribuna discurs
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close