Antena 3 CNN Timp liber Fun Afacerea care poate da peste cap Rabla. A luat o maşină cu 60$, iar acum valorează 1.000.000

Afacerea care poate da peste cap Rabla. A luat o maşină cu 60$, iar acum valorează 1.000.000

Afacerea care poate da peste cap Rabla. A luat o maşină cu 60$, iar acum valorează 1.000.000
Sursa foto: Foto: hubgarage.com
de O.P.    |    26 Apr 2012   •   13:33

Un bărbat din Cranbrook, Canada în vârstă de 33 de ani a ajuns celebru după ce a făcut afacerea secolului. Tânărul a mers la cimitirul de maşini pentru a-şi cumpăra una. A găsit un Pontiac Fiero pe care un prieten de-al său dorea să îl vândă. I-a oferit acestuia 60 de dolari pe maşină şi de aici încolo a început nebunia.

Maşina a dus-o la el acasă şi a stat în curte până în iarna aceluiaşi an, moment în care a văzut cea mai frumoasă maşină din viaţa lui - un Lamborghini Reventon.

Pentru că maşina era cu muuuuult peste bugetul lui s-a gândit să îşi construiască el propria-i maşină. Aşa că după Crăciun s-a pus pe treabă: şi-a comandat roţile, parbrizul, motorul şi mult oţel.

A muncit la maşină până în vară, moment în care şi-a dat seama că munca trebuie să fie mai susţinută, aşa că şi-a făcut un program pe care l-a respectat.

Deşi iniţial dorea să restaureze Pontiacul, canadianul a păstrat de la rabla lui de 60 de dolari numai saşiul, în rest a făcut cu mâna lui ca modelul la care lucra să semene cu un Lamborghini Reventon, maşina care acum costă aproape un milion de dolari.

Dacă şi românii ar avea un aşa talent, programul Rabla nu şi-ar mai avea rostul!





×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close