Antena 3 CNN Timp liber Fun Aşa ceva NU ESTE POSIBIL! Un şarpe opreşte traficul într-o intersecţie... apoi s-a întâmplat ASTA

Aşa ceva NU ESTE POSIBIL! Un şarpe opreşte traficul într-o intersecţie... apoi s-a întâmplat ASTA

Aşa ceva NU ESTE POSIBIL! Un şarpe opreşte traficul într-o intersecţie... apoi s-a întâmplat ASTA
Sursa foto: Foto: Captură Youtube
17 Iun 2015   •   19:32

Cobra şi-a câştigat reputaţia ca fiind unul dintre cei mai temuţi şerpi, a cărui muşcătură conţine venin suficient încât să omoare un om. Iar cei care au supravieţuit povestesc cât este de dureroasă.

Temutul şarpe poate omorî chiar şi un elefant în doar câteva ore.

Însă, un mic mamnifer pare să îi ţină piept cu brio şarpelului, şi chiar într-o intersecţie din India, are loc o luptă care îl scoate învingător pe micuţul animal.

Mangustele sunt foarte inteligente şi sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a se lupta cu şerpi, în special cobre, de cele mai multe ori fiind câştigătoare, după care le mănâcă.

Unele specii de mangustă sunt rezistente la neurotoxine găsite în veninul de şarpe, care îl face un prădător natural de şerpi, iar acest lucru este exemplificat şi în acest videoclip.

În aceste imagini, şarpele îşi găseşte un loc pe asfaltul încins pentru a se încălzi. Însă, surpriză! O mangustă sare la atac.

După o luptă "strânsă" între cei doi, în mijlocul străzii, micuţul mamnifer a câştigat în faţa temutului şarpe, apoi îl târăşte la marginea drumului, unde îl devorează în linişte.

×
Subiecte în articol: sarpe intersectie India joaca
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close