Antena 3 CNN Timp liber Fun Au vrut să se simtă bărbaţi, dar au terminat într-un mod ruşinos

Au vrut să se simtă bărbaţi, dar au terminat într-un mod ruşinos

Au vrut să se simtă bărbaţi, dar au terminat într-un mod ruşinos
Sursa foto: foto: checkmeout.net
25 Iun 2012   •   21:13

De fiecare dată când eşti în pericol, organismul intră autotmat în modul "luptă sau fugi". Este o reacţie inconştientă în care, în proporţie cu adrenalina pompată, ai două posibilităţi: luptă pentru siguranţă, în cazul în care vezi că pericolul este prea mare, sau părăseşte repede scena.Însă în cazul în care este Priscilla Dang, le poţi face pe amândouă în acelaşi timp, scrie HuffingtonPost.

Dang trecea printr-un cartier din Vancouver, Washinton, vinerea trecută, când doi adolescenţi pe bicicletă, unul de 16 ani, celălalt de 18 ani, s-a apropiat de ea prin spate: "Unul a mers în faţa mea şi mi-a zâmbit. Următorul lucru pe care l-am simţit este că eram pipăită pe fund", a declarat Dang.

Din nefericire pentru cei doi adolescenţi, femeia de 23 de ani a luat lecţii de kung-fu de când avea doar 5 ani. Familia ei deţine Summit-ul Academiei de Wushu, un studio de arte marţiale din Oregon.

Ea l-a pus imediat la pământ pe unul din cei doi, şi l-a forţat să îşi ceară scuze. Când celălalt adolescent a jignit-o, ea nu s-a mai controlat şi a început să îl lovească repetitiv cu pumnii în faţă. Acesta a scos chiar şi un cuţit cu care a vrut să o rănească pe femeie, dar ea a folosit bicicleta lui drept scut, până ce un trecător a văzut ce se întâmplă şi a sunat la 911.

"Cred că şi-au dat seama că s-au pus cu cine nu trebuie".

Cei doi sunt în acest moment judecaţi, dar pe lăngă acuzaţiile pe care le vor primi, au rămas şi cu răni care le vor aduce aminte mult timp de aici în colo de fapta lor.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close