Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea, despre atacurile energetice: De mine nu se prind, că eu port chiloţii pe dos, aşa cum mi-a zis bunicul

Badea, despre atacurile energetice: De mine nu se prind, că eu port chiloţii pe dos, aşa cum mi-a zis bunicul

Badea, despre atacurile energetice: De mine nu se prind, că eu port chiloţii pe dos, aşa cum mi-a zis bunicul
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    11 Mar 2013   •   15:06

Mircea Badea a făcut duminică seara, la Antena 3, o demonstraţie de apărare împotriva atacului energetic.

"Mai nou duduile se roagă la Dumnezeu pentru orice. Pentru că s-au certat cu un coleg de serviciu, pentru că trebuie să câştige Eurovisionul. Şi ştiţi că Dumnezeu, prin fişa postului că are şi el o fişă a postului, cu ce se ocupă Dumnezeu? Printre altele, cu meciurile lui Becali, asta se ştie, şi cu Eurovisionul. Cu ce altceva se poate ocupa un Dumnezeu de bun simţ. Dumnezeu să fii, cu ce să te ocupi? (...) Şi Luminiţa Anghel pe care eu am bălăcărit-o conform cererii şi ce bine ne-am înţeles. (...) Şi a zis Luminiţa Anghel că a câştigat că a fost atacată energetic. La cap. Cetăţeni, nu cred în atacul energetic. Mi-e permis să nu cred în atacul energetic?. De mine nu se prinde atacul energetic, că eu port chiloţii pe dos, aşa cum mi-a zis bunicu`, pe când aveam vreo şapte ani", a comentat Badea, duminică seara, la emsiunea "În gura presei", de la Antena 3.

Cum a răspuns Mircea Badea dorinţei exprimate de Luminiţa Anghel, de a fi "bălăcărită” de acesta, pentru a avea mai multe şanse la Eurovision.

Citeşte şi Mircea Badea: "Eurovisionul, iartă-mă Cezar, mi se pare o prostie inimaginabilă"





×
Subiecte în articol: Mircea Badea Luminita Anghel
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close