Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea, despre mutatul Udrei în Roman: O făcătură, pe sistemul hai să arăt eu cum mă duc să devin de-a locului

Badea, despre mutatul Udrei în Roman: O făcătură, pe sistemul hai să arăt eu cum mă duc să devin de-a locului

Badea, despre mutatul Udrei în Roman: O făcătură, pe sistemul hai să arăt eu cum mă duc să devin de-a locului
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Oct 2012   •   12:30

Mircea Badea a comentat în ediţia de luni seară a emisiunii "În gura presei" candidatura Elenei Udrea pentru un loc în Camera Deputaţilor, la Roman, remarcând amuzat că este normal ca "fosta şefă a organizaţiei PDL din Bucureşti" să candideze la Roman, pentru că "este urmaşa lui Traian".

"Se mută Udrea în oraşul Roman! Ceea ce este normal! Multă lume a zis că de ce se duce Udrea să candideze la Roman, pentru că dânsa a fost şefa organizaţiei PDL din Bucureşti. Este normal pentru că este urmaşa lui Traian. Unde aţi fi vrut să se ducă să candideze, la Băicoi?!", a comentat amuzat Mircea Badea.

Lui Badea nu i-au scăpat nici pozele apărute recent în presa din România în care Elena Udrea a fost surprinsă cumpărând mobilă şi accesorii pentru noul ei apartament din ROMAN.

"Este o făcătură, pe sistemul hai să arăt eu cum mă duc să locuiesc o perioadă la Roman, să devin de-a locului. Eu, în cabotineala care mă caracterizează, cu hainele de pe mine mai scumpe decât apartamentul din Roman, să stau cu parchet din pal şi cu mobilă din pal, într-un cartier cu nişte oameni care câştigă într-un an cât costă cercelul meu pe care l-am pierdut. E o ipocrizie ieftină", a adăugat Mircea Badea.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close