Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea, după ce Ponta a plecat în concediu la Miami: "Nu e vreun luceafăr al inteligenţei. Multă minte n-are"

Badea, după ce Ponta a plecat în concediu la Miami: "Nu e vreun luceafăr al inteligenţei. Multă minte n-are"

Badea, după ce Ponta a plecat în concediu la Miami: "Nu e vreun luceafăr al inteligenţei. Multă minte n-are"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Aug 2013   •   23:39

Premierul Victor Ponta nu este "vreun luceafăr al inteligenţei", având în vedere că ales că plece, în mijlocul evenimentelor, în vacanţă tocmai la Miami, a comentat Mircea Badea.

 
"Nu e vreun luceafăr al inteligenţei (Victor Ponta - n.r.), prin faptul că s-a dus în mijlocul evenimentelor în vacanţă la Miami, adică multă minte n-are", a spus Mircea Badea, luni, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
"Din atât de multe puncte de vedere, e o alegere stupidă Miami", a adăugat Badea.

Preşedintele Traian Băsescu a spus luni că premierul Victor Ponta a plecat "cu bona" în concediu la Miami, în ziua în care a fost solicitată convocarea CSAT.
 
"Nu putem să lăsăm statul să funcţioneze după cum pleacă premierul, împreună cu bona în vacanţă, la Miami. Mergea şi el la Neptun şi ne vedeam repede (…) Atâta tot vorbim de premier, e în vacanţă, lăsaţi-l să se odihnească, vreţi să sughiţe? (...) Acum nu-mi puteţi cere să îl caut pe premier că are o problemă de legalitate. Poate bona, dar şi bona e tot la Miami, aşa că...", a spus, luni, preşedintele Traian Băsescu.
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close