Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea, ironic: Dacă mai era printre noi, Iosif Sava l-ar fi invitat pe Turcescu la o serată muzicală

Badea, ironic: Dacă mai era printre noi, Iosif Sava l-ar fi invitat pe Turcescu la o serată muzicală

Badea, ironic: Dacă mai era printre noi, Iosif Sava l-ar fi invitat pe Turcescu la o serată muzicală
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    13 Feb 2013   •   23:43

Mircea Badea a comentat, miercuri seara, pe seama talentului artistic al lui Robert Turcescu, spunând că dacă ar mai fi fost Iosif Sava, cu siguranță l-ar fi invitat la o serată muzicală.

”Dacă ar mai fi fost printre noi, Iosif Sava l-ar fi invitat la o serată muzicală pe Robert Turcescu”, a spus Badea, ironic, miercuri seara, la Antena 3.

Realizatorul emisiunii ”În gura presei”  a continuat în același stil, spunând că el încearcă să-l ajute pe colegul său de breaslă, ziaristul Robert Turcescu care va participa la Eurovision, însă toate eforturile îi ies pe dos.

Ca exemplu, Badea a spus că melodia cu care Turcescu va participa la Eurovision are pe You tube 308 like-uri și 1847 de voturi defavorabile. Într-o intervenție pe care a avut-o în urmă cu câteva ore, Badea spunea că melodia lui Tircescu înregistrase 262 de like-uri și 1511 de ”voturi nașpa”.

Citește și Badea, ironic: Melodia lui Turcescu e o capodoperă, versurile sunt geniale. Nu sunt făcute de Gâgă, chiar Turcelu le-a făcut





×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close