Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea - mesaj pentru fetele care pozează goale: Dragi DIVE....

Badea - mesaj pentru fetele care pozează goale: Dragi DIVE....

Badea - mesaj pentru fetele care pozează goale: Dragi DIVE....
22 Noi 2012   •   21:49

Un pictorial nud printre cărţile bibliotecii metropolitane din Bucureşti provoacă un scandal monstruos. Una dintre starletele momentului, Roxana Nemeş, a pozat dezbrăcată, în rol de bibliotecară sexy. Nimeni n-a avut de comentat formele artistei, ci locul ales pentru fotografii. Directorul instituţiei spune că una dintre angajatele sale a fost păcălită.

O controversă a ajuns şi pictorialul din dreptul secţiunii de istorie şi religie a biblicotecii metropolitane. Şefii instituţiei de stat spun că şedinţa foto ca fost făcută fără acordul lor.

Mai exact, în urmă cu două săptămâni, Roxana Nemeş împreună cu echipa de cameramani şi fotografi a intrat în Biblioteca Metropolitană după terminarea programului. Mai era un singur angajat în clădire, care le-a permis accesul. A crezut că vor filma doar cărţile de pe rafturi.

Mircea Badea a declarat în timpul emisiunii În gura presei, că are două sfaturi: unul de natură estetică şi unul de natură fotografică.

Dragi Dive, dragi fete care vreţi să pozaţi goale, în cazul în care doriţi să pozaţi cu Biblioteca Metropolitană, cu Palatul Telefoanelor, cu Casa Poporului, primul lucru asiguraţi-vă că fiecare dintre aceste obiective este mai mare decât voi, a declarat realizatorul.





×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close