Antena 3 Timp liber Fun Campionat Mondial de Bărbi şi Mustăţi, în Germania (VIDEO)

Campionat Mondial de Bărbi şi Mustăţi, în Germania (VIDEO)

23 Sep 2009   •   23:09
Campionat Mondial de Bărbi şi Mustăţi, în Germania (VIDEO)

Dacă majoritatea bărbaţilor îşi aranjează părul sau unghiile, alţii preferă să îşi coafeze barba şi mustaţa. Dar... nu oricum. După ore de muncă, banala barbă se poate transforma într-o adevărată operă de artă. Şi pentru a nu fi loc de discuţie, privind cine este cel mai iscusit, a fost inventat Campionatul Mondial de Bărbi şi Mustăţi.

Peste 160 de concurenţi din toată lumea au participat la campionatul din Germania. Bărboşii s-au încadrat în cele 17 categorii speciale. De la bărbi în stilul lui Salvador Dali până la cele imperiale sau cele stufoase asemănătoare lui Giuseppe Garibaldi.

Concurenţii au stat ore întregi în faţa oglinzii pentru a se aranja. Unii au folosit mult fixativ, alţii feonul. Ceea ce au folosit însă toţi a fost multă imaginaţie.

Unele bărbi au fost haioase şi au făcut deliciul spectatorilor, dar juriul şi-a luat treaba în serios. Fiecare concurent a primit note de la 1 la 10.

Concurenţii au promis spectatorilor că se vor întoarce şi la anul, cu bărbi mai mari şi cu mustăţi cât mai trăznite.
Antena 3


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close