Antena 3 CNN Timp liber Fun Când visul unui copil prinde viaţă. Fotografii adorabile care îţi vor face ziua mai frumoasă

Când visul unui copil prinde viaţă. Fotografii adorabile care îţi vor face ziua mai frumoasă

Când visul unui copil prinde viaţă. Fotografii adorabile care îţi vor face ziua mai frumoasă
Sursa foto: Foto: Adele Enersen
de S.T.    |    29 Noi 2012   •   13:38

Adele Enersen, o tânără mămică din Helsinki, Finlanda, şi-a fotografiat fetiţa, în repetate rânduri, în timp ce dormea.

De fiecare dată când micuţa adoarme, Adele creează un decor de basm şi apoi face fotografii, vrând astfel să arate ce şi-a imaginea ea că ar putea visa fetiţa în timpul somnului.

Adele afirmă că nu se consideră un fotograf profesionist, dar şcoala de artă pe care a absolvit-o a făcut-o să iubească nespus tot ceea ce înseamnă creativitate.

"Am absolvit un liceu de arte. Am avut de ales între sculptură şi fotografie, şi ghici ce? Eu am ales sculptura! Însă mă consider mai mult de un povestitor, iar aparatul de fotografiat este doar unul dintre instrumentele pe care le folosesc când îmi creez ideile", scrie Adele pe pagina personală de Facebook.

După ce a născut-o pe fetiţa sa, Adele a intrat în concediu de maternitate. "Deci...aşa a început creativitatea mea legată de Mila", spuse tânăra mamă.

La început, Adele a dedicat prietenilor şi familiei un blog  pe care posta fotografiile cu micuţa sa, www.milasdaydreams.blogspot.com, însă creativitatea ei a atras rapid sute de mii de vizitatori din întreaga lume.

"Interesul pentru fotografiile mele a fost copleşitor", declară Adele.

Creativitatea mămicii se poate observa cu uşurinţă în imaginile din galeria foto aflată mai jos.

Vezi mai multe fotografii pe: http://www.milasdaydreams.blogspot.ro/

Ce părere ai?

×
Subiecte în articol: blog
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close