Antena 3 CNN Timp liber Fun Care-i următorul consilier la Finanţe? Guţă, Salam sau Florin Universalu`? - VIDEO

Care-i următorul consilier la Finanţe? Guţă, Salam sau Florin Universalu`? - VIDEO

Care-i următorul consilier la Finanţe? Guţă, Salam sau Florin Universalu`? - VIDEO
Sursa foto: manelisti
14 Ian 2010   •   15:35

După numirea cântăreţului Dan Bittman în funcţia de consilier al ministerului de Finanţe, cititorii Antena3.ro au venit cu propuneri interesante pentru componenţa staff-ului ministerial.

Este vorba despre o serie de muzicanţi destul de populari la noi în ţară. Şi, ce-i mai important, au preocupări financiare. Majoritatea cântecelor lor se axează pe chestiuni economice, iar din versuri nu lipseşte aproape niciodată cuvântul ?bani?.

Nu vă mai ţinem în suspans. Despre ei este vorba:

Inconfundabilul Guţă şi mai nou-venitul Florin Universalu`. ?Nu lucrez la BRD, dar mă plac femeile, că le fac plăcerile. Câţi bani am în buzunare, nu au nici fondurile PHARE?, cântă cei doi.



?Valoare eu la toţi vă dau?, se laudă şi Florin Salam. ?Eu de la voi n-am ce să iau?. O gândire sănătoasă, ar spune reprezentanţii Finanţelor, şi mai ales, profitabilă pentru România. Vrea să dea şi să nu primească nimic în schimb. Trebuie contactat repede, înainte să primească alte propuneri.



Şi din nou Guţă care susţine că a vorbit cu ?tata banilor?. ?Să vină la mine cu tot neamul, cu mic cu mare, la băiatu-n buzunare?.
Păi, dacă aşa stă treaba, poate vorbeşte cu ?tata banilor? să facă ceva şi pentru economia României.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: manele Ministerul de Finante Dan Bittman
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close