Antena 3 CNN Timp liber Fun Câţiva paşi simpli pentru a avea o viaţă sexuală ?verde?

Câţiva paşi simpli pentru a avea o viaţă sexuală ?verde?

Câţiva paşi simpli pentru a avea o viaţă sexuală ?verde?
Sursa foto: cuplu
22 Feb 2010   •   23:15

Dacă eşti ecologist sau doar ţii la protejarea mediului înconjurător, dar ai şi un libido sănătos - cine nu are? - atunci ai cel mai bun motiv să încerci să fii prietenul naturii chiar şi când este vorba de situaţii mai ?obraznice?. Nu vei simţi nici un fel de durere. Poate doar în cazul în care ceri supus acest lucru.

Poţi avea o viaţă sexuală ?verde? folosind prezervative şi obiecte sexuale confecţionate din materii prime ce nu conţin deloc derivate de origine animală, potrivit Chicago Tribune.


Iată o listă a obiectelor sexuale care îţi vor face viaţa amoroasă mai ?verde?:

- Prezervative vegane: majoritatea prezervativelor conţin cazeină, o proteină ce se regăseşte în compoziţia chimică a laptelui, însă câteva nu conţin nici un fel de produs secundar de origine animală.

- Afrodiziace organice: seminţele de dovleac, ghimbirul, stridiile şi ţelina stimulează energia sexuală

- Lenjerie organică: bikini şi alte articole de lenjerie intimă confecţionate din cânepă, bumbac organic, şi chiar soia.

- Biciuri eco: în cazul în care eşti mai pervers decât ceilalţi, poţi folosi un bici confecţionat din cauciuc reciclat pentru a-ţi pedepsi victima.

- Lubrifiant natural: majoritatea lubrifianţilor convenţionali conţin ingrediente toxice despre care se presupune că favoriza apariţia cancerului şi a altor infecţii.

- Vibrator solar: (pentru că oricum urăşti să îţi pui bateriile la încărcat) trebuie doar să aibă o sursa naturală de lumină la dispoziţie pentru a se încărca.



Antena3.ro



×
Subiecte în articol: dovleac prezervative lenjerie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close