Antena 3 Timp liber Fun Ce a postat un tânăr român pe un site de anunţuri: "Donez pupici de neuitat de Valentine's Day. Vreau să-mi fac iubita geloasă"

Ce a postat un tânăr român pe un site de anunţuri: "Donez pupici de neuitat de Valentine's Day. Vreau să-mi fac iubita geloasă"

de O.P.    |    12 Feb 2015   •   12:16
Ce a postat un tânăr român pe un site de anunţuri: "Donez pupici de neuitat de Valentine's Day. Vreau să-mi fac iubita geloasă"

Pentru că tot se apropie sărbătoarea importată de la americani, Valentine's Day, un tânăr care s-a despărţit recent de iubita lui şi vrea să o facă geloasă, s-a gândit să pună pe un site de anunţuri decizia pe care a luat-o:"Numele meu este Alex, am 25 de ani, sunt inalt, bine facut si bine crescut. De meserie sunt fotomodel.

Cu ocazia sarbatorii de Valentine`s vreau sa-mi fac fosta prietena geloasa ca sa vada ce a pierdut si ce n-o sa mai gaseasca in viata vecilor ei. Asa ca FETELOR, daca sunteti singure (sau nu :D), va astept sambata de Valentine`s Day in zona Unirii, in fata la Mc si la bariera din centrul vechi (o sa fiu acolo intre orele 13 si 17). Donez doritoarelor cel mai frumos pupic de care ar putea avea vreodata parte de Valentine`s.

Si ca sa o fac geloasa pe Andreaa (stie ea care!) fac poze cu toate fetele pe care le voi pupa ca si asa a zis ca nu o sa mai fie nici d***u cu mine.

Nu mai doresc sa ma implic in vreo relatie serioasa, dar pot sa raman in relatii foarte bune cu fetele care vin sa se cadoriseasca de Ziua Indragostitilor.

Asa oferta nu o sa mai gasiti, va pup pe bune! :*
"

Anunţul a fost văzut deja de câteva zeci de mii de doritoare, şi dacă s-ar prezenta toate la Punctul de Întâlnire, tânărul Alex s-ar putea să aibă dificultăţi în a le satisface pe toate

×
Subiecte în articol: Valentine's Day
Parteneri
x close