Antena 3 CNN Timp liber Fun Ce au în comun Ion Iliescu, Traian Băsescu, Emil Boc şi Giovanni Trapattoni? Limba engleză! (VIDEO)

Ce au în comun Ion Iliescu, Traian Băsescu, Emil Boc şi Giovanni Trapattoni? Limba engleză! (VIDEO)

Ce au în comun Ion Iliescu, Traian Băsescu, Emil Boc şi Giovanni Trapattoni? Limba engleză! (VIDEO)
Sursa foto: traian basescu
29 Apr 2009   •   18:08

Limba engleză reprezintă o adevărată provocare pentru unii dintre cei mai importanţi politicieni ai ţării.


Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, pare a deţine un adevărat record negativ în această privinţă.

Fie că a vorbit la CNN, la Summit-ul de la Barcelona ori la o televiziune autohtonă, Ion Iliescu a reuşit să amuze audienţa prin accentul unic cu care vorbeşte limba engleză.

Ion Iliescu - intervenţie în limba engleză la CNN



După Ion Iliescu a urmat Traian Băsescu, preşedintele în exerciţiu al României. Nici el nu se descurcă mai bine în limba engleză, accentul său fiind similar cu cel al lui Ion Iliescu, iar gramatica sa lasă de dorit.

Traian Băsescu vorbeşte în limba engleză la Summit-ul UE


De curând, şi premierul Emil Boc şi-a demonstrat ?talentul? în acest sens. El a fost intervievat de jurnalistul James Gonzales. În interviu prim-ministrul român vorbeşte despre modul în care va atrage investitorii străini în România.

Emil Boc - interviu în limba engleză


Se pare însă că cel mai haios vorbitor al limbii engleze nu este un politician român ci o personalitate din domeniul sportului din Italia. Este vorba despre Giovanni Trapattoni, considerat cel mai de succes antrenor italian de fotbal din toate timpurile.

În clipul de mai jos, Trapattoni vorbeşte în cadrul unei conferinţe de presă. Problema aici nu mai este accentul ci faptul că nici el nu ştie exact ce vrea sa spună. Jurnaliştii îl urmăresc uimiţi şi amuzaţi în acelaşi timp, încercând să înţeleagă ce despre ce vorbeşte antrenorul italian.

Giovanni Trapattoni, "luptăndu-se" cu limba engleză



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu Emil Boc limba englezã
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close