Antena 3 CNN Timp liber Fun Ce le rezervă Madonna românilor: "Don't cry for me... Colentina!" :) (VIDEO)

Ce le rezervă Madonna românilor: "Don't cry for me... Colentina!" :) (VIDEO)

Ce le rezervă Madonna românilor: "Don't cry for me... Colentina!" :) (VIDEO)
26 Aug 2009   •   17:18

Concertul Madonnei de miercuri seară se anunţă a fi unul de neuitat. Fanii divei pop au început să se strângă în zona Parcului Izvor cu câteva ore înainte de începerea concertului.

Deşi în principal vor fi promovate piesele de pe cel mai recent album al cântăreţei, Madonna va interpreta, cu siguranţă, şi câteva dintre piesele care au făcut-o celebră. Printre acestea s-ar putea număra Like a Virgin, La Isla Bonita sau, de ce nu, Vogue.

Printre hiturile pe care fanii nu le vor auzi miercuri seară se va număra şi "Don't cry for me Argentina!", de pe coloana sonoră a muzicalului "Evita". Nu se ştie, însă, ce surprize le-a rezervat vedeta românilor.

Daniel Buzdugan, spre exemplu, nu încetează să spere. Invitat într-o ediţie specială a Observatorului, acesta a interpretat ceea ce ar putea deveni o versiune de succes a celebrei melodii: "Don't cry for me... Colentina!".

Vorba aceea, când eşti la Roma, faci ca romanii...



Concertul susţinut de Madonna în Parcul Izvor este considerat cel mai mare eveniment muzical găzduit de România în ultimii ani. Regina pop este recunoscută nu numai pentru muzica sa, ci şi pentru show-ul total oferit publicului.

Pe scena uriaşă de lână Palatul Parlamentului vor urca, alături de Madonna, 15 dansatori, cinci instrumentişti şi doi backing vocals. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul "Sticky & Sweet", un turneu care a costat 30 de milioane de dolari.

Show-ul de la Bucureşti va avea patru părţi: "Pimp", "Old School", "Gypsy" şi "Rave". Pentru fiecare episod, Madonna şi dansatorii ei vor avea ţinute diferite.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Madonna Argentina concert
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close