Antena 3 CNN Timp liber Fun Ce păţeşte cocoşul homosexual care vrea să ia în viteză toate găinile

Ce păţeşte cocoşul homosexual care vrea să ia în viteză toate găinile

Ce păţeşte cocoşul homosexual care vrea să ia în viteză toate găinile
25 Oct 2008   •   21:04

Dimineaţa, în ogradă, apare un cocoş tânăr, frumos şi plin de energie. Se uită mândru la mulţimea de găini din preajma lui şi vede un cocoş bătrân si cu pene rare dormind lângă un gard. Se repede într-acolo, îl trezeşte cu un cioc în cap şi îi spune răstit:
- Ascultă moşule, eu sunt tânăr şi plin de ambiţii, vreau să iau în viteză toate găinile la rând. Să nu care cumva să te prind că mă încurci, că te las fără creastă.
- Tinere, dar repezit şi lipsit de experienţă mai eşti. Eu sunt un cocoş la fel de bun ca şi tine, nu după pene se apreciază cocoşia. Dacă nu crezi, putem face chiar acum întrecere. Vezi stejarul din fundul grădinii? Dacă ajung primul acolo, să-ţi pui pretenţiile în cui!
- Nu se poate, tu nici nu ai cum să alergi până acolo.
- Hai la concurs. Îmi laşi un mic avantaj de căţiva metri, pentru că m-ai trezit brusc şi trebuie să îmi revin.
Se pune moşul câţiva metri mai în faţă şi porneşte la fugă spre stejar cât îl ţin puterile. Cocoşul cel tânăr porneşte şi el şi fără nici un efort distanţa dintre ei se micşorează rapid. Când aproape să îl ajungă, se aude o detunătură puternică şi cocoşul tânăr cade mort cu picioarele în sus.
Stăpânul casei bombăne supărat cu puşca fumegând în mână:
- La naiba, ce ghinion! E al treilea cocoş homosexual pe care îl cumpăr luna asta.

Puteţi să ne trimiteţi bancuri şi sugestii referitoare la ceea ce vreţi să citiţi în pagina de FUN pe adresa de mail [email protected].

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bancuri
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close