Antena 3 Timp liber Fun Ce scrie pe acest panou publicitar i-a făcut pe toţi să se oprească în loc. "Este cât se poate de real"

Ce scrie pe acest panou publicitar i-a făcut pe toţi să se oprească în loc. "Este cât se poate de real"

de O.P.    |    16 Ian 2014   •   08:48
Ce scrie pe acest panou publicitar i-a făcut pe toţi să se oprească în loc. "Este cât se poate de real"

Este frumoasă, bogată şi deşteaptă. A reuşit să îşi facă o carieră, dar nu le poate avea pe toate. Aşa se face că Huang Lijuan, o tânără chinezoaică de 28 de ani, a ajuns să ia măsuri disperate după ce părinţii au bătut-o la cap să se căsătorească.

Huang este directorul de marketing al unei firme locale de imobiliare şi a luat foarte în serios cicăleala părinţilor: a postat peste tot în oraş panouri publicitare uriaşe prin care îşi arăta atuurile."Am casă, maşină şi economii... îl caut pe Domnul Potrivit şi un 2014 fericit"

Campania publicitară a făcut mare vâlvă pe internet, dar şi în presă. Investigaţiile făcute de jurnaliştii chinezi au scos la iveală câteva amănunte interesante: campania costă nici mai mult nici mai puţin decât 165.000 de dolari pe zi, iar prin intermediul ei tânăra a devenit faimoasă peste noapte.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close