Antena 3 CNN Timp liber Fun Cehii au intrat în Cartea Recordurilor cu cei mai mulţi oameni care s-au sărutat în acelaşi loc (VIDEO)

Cehii au intrat în Cartea Recordurilor cu cei mai mulţi oameni care s-au sărutat în acelaşi loc (VIDEO)

Cehii au intrat în Cartea Recordurilor cu cei mai mulţi oameni care s-au sărutat în acelaşi loc (VIDEO)
03 Mai 2010   •   21:57

Sărut de Guiness Book în Cehia. 711 cupluri s-au sărutat în acelaşi timp într-un parc din Praga, pentru ca ţara să intre în Cartea Recorduirlor. Efortul a meritat. Recordul a fost consemnat.


Primele zile ale lunii mai sunt, în mod tradiţional pentru cehi, momentul perfect pentru a sărbători dragostea. Iar locul preferat de întâlnire al îndrăgostiţilor este parcul situat lângă dealul Petrin din Praga, unde mii de cupluri vin, în fiecare an să se sărute sub pomii înfloriţi.

Anul acesta, iubăreţii au stabilit şi un record mondial. "Primul record este pentru cei mai mulţi oameni care se sărută în acelaşi loc. Au participat 711 cupluri. Vom încerca şi un al doilea record pentru cei mai mulţi oameni care se sărută timp de cinci ore."

În Cehia, Ziua îndrăgostiţilor nu se sărbătoreşte pe 14 februarie deoarece nu s-a împrumutat modelul american, ci pe 1 mai. Tradiţia datează de câteva sute de ani şi se pare că a fost iniţiativa unui poet.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Cehia Praga
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close