Antena 3 CNN Timp liber Fun Concurs inedit la Bruxelles: 120 de oameni s-au întrecut pentru titlul de cel mai bun chelner (VIDEO)

Concurs inedit la Bruxelles: 120 de oameni s-au întrecut pentru titlul de cel mai bun chelner (VIDEO)

Concurs inedit la Bruxelles: 120 de oameni s-au întrecut pentru titlul de cel mai bun chelner (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Sep 2010   •   16:23

120 de oameni s-au întrecut la Bruxelles pentru titlul de cel mai priceput chelner. Ospătarii s-au străduit să demonstreze că-şi pot servi rapid clienţii însetaţi fără să verse vreo picătură din pahare. Cursa, devenită deja tradiţională, marchează revenirea din vacanţă şi începutul sezonului de toamnă.

Concurenţii, ospătari bărbaţi şi femei, au avut de parcurs un traseu de 2.500 de metri. Pe tavă - o sticlă de coniac fin şi trei pahare pline.

Totul în ţinuta specifică profesiei. Pantofii de sport au fost cu desăvârşire interzişi. În aceste condiţii nu putea fi vorba de alergare, ci doar de un mers cât mai rapid cu putinţă. Mai ales că, după sosire, juriul a măsurat şi cantitatea de băutură scursă din pahare. Nu au lipsit accidentele neplăcute, urmate, uneori, de abandonuri.

Câştigătorul, în vârstă de 25 de ani, lucrează într-un restaurant dintr-un orăşel din Belgia. El a plecat acasă cu un premiu de 380 de euro şi visează, deja, la cursa de anul viitor, când speră să obţină din nou victoria.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Bruxelles chelner concurs
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close