Antena 3 CNN Timp liber Fun Culmea naționalității! Un olandez a fost păcălit de un egiptean aflat în România

Culmea naționalității! Un olandez a fost păcălit de un egiptean aflat în România

Culmea naționalității! Un olandez a fost păcălit de un egiptean aflat în România
11 Mar 2014   •   10:15

Un om de afaceri olandez se plânge că a fost păcălit de un egiptean din România. Acesta susține că paguba este peste o sută de mii de dolari.

Mai exact, egipteanul ar fi convins olandezul să deschidă în România o filială a firmei sale de echipamente medicale. De aici până la o poveste cu detectivi particulari nu a mai fost decât un pas.

După ce egipteanul l-a invitat pe olandezul fost europarlamentar, să îi prezinte avantajele afacerii și viața de noapte din București, acesta, domiciliat în România a avut grijă și de adresa de e-mail a olandezului, pe care a clonat-o și a luat legătura direct cu reprezentanții firmei mamă.

Astfel, produsele care ajungeau în România erau vândute în scop personal. Pentru a-i distrage atenția partenerului său, dar și pentru a mai scoate ceva profit, egipteanul a pus și bazele unui cupidon virtual cu ajutorul unor fotografii cu câteva tinere ispititoare.

Egipteanul a reușit săîl convingă pe olandez că fetele sunt extrem de îndrăgostite de el, dar sunt neajutorate. Așa că, bărbatul a trimis în contul lor mii de euro.

În total, păcăleala a ajuns la aproape o sută de mii de euro.

×
Subiecte în articol: olandez România
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close