Antena 3 CNN Timp liber Fun Cum a reuşit o fetiţă de 3 ani să îşi umilească tatăl, în toaleta unui restaurant

Cum a reuşit o fetiţă de 3 ani să îşi umilească tatăl, în toaleta unui restaurant

Cum a reuşit o fetiţă de 3 ani să îşi umilească tatăl, în toaleta unui restaurant
22 Oct 2015   •   17:34

Un utilizator de Reddit, sub pseudonimul DarwinianMonkey, a trecut printr-un moment foarte ruşinos când şi-a dus fetiţa, în vârstă de 3 ani, la baie, într-un restaurant.

"Sunt tatăl unei fetiţe superbe, în vârstă de 3 ani. Orice tată de fată vă va spune că mersul la baie face şi el parte din înţelegere. Dacă mama nu este în preajmă, eu sunt cel care trebuie să duc fata la baie. Aşa s-a întâmplat şi la restaurant, când am dus-o la toaleta bărbaţilor. Eram doar noi doi. Am şters scaunul şi l-am acoperit ca ea să îşi poată face treaba, dar apoi am realizat că am şi eu nevoie. Nicio problemă. Am aşezat fetiţa în colţul cabinei şi i-am spus să nu se mişte.

La un moment dat aud uşa de la toaletă deschizându-se, ceea ce însemna că nu mai suntem singuri. Şi aud doi bărbaţi care intră. Auzind paşii, fata s-a îndepărtat de uşă şi a ajuns lângă mine. Nu era ceva ce nu mai văzuse (având doi fraţi acasă şi o politică de a ţine uşa deschisă), însă s-a uitat la mine şi apoi a strigat bursc "Tati, ce penis mic ai!!

I-am auzind pe ceilalţi bărbaţi pufnind în râs, ca apoi să dea frâu liber hohotelor. Am rămas uimit. Niciodată nu a mai spus asta. În al doilea rând, care e scara de mărimi la care s-a raportat?

Nu ştiam ce să mai spun ca să îndrept situaţia. Îmi venea să strig: Glumeşte, e mărime normală!, dar mi-am dat seama că orice aş spune ar fi foarte ciudat. Aşa că am rămas înăuntru până au plecat ceilalţi doi. Sunt sigur că erau acolo în restaurant şi se uitau după mine, ca să le poată arăta soţiilor pe bărbatul cu "aia mică" după standardele unei fetiţe de trei ani!!",
a scris DarwinianMonkey.

×
Subiecte în articol: restaurant toaleta fetita
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close