Antena 3 CNN Timp liber Fun Cum să eviţi infidelitatea!

Cum să eviţi infidelitatea!

Cum să eviţi infidelitatea!
16 Noi 2011   •   13:56

Indiferent dacă de-abia te-ai căsătorit sau aniversezi 30 ani de la nuntă, nu vrei să te gândeşti la posibilitatea ca unul dintre voi să înşele. Probabil crezi că acest lucru se întâmplă altor cupluri şi nu ţi se va întâmpla tocmai ţie... Greşit!

Aventurile depind de oportunităţi. Studii recente relevă că aproape 45 % din  femeile măritate îşi vor înşela partenerul, la un moment dat în căsnicie.

Potrivit lui Peggy Vaughan, cea care a semnat "Mitul Monogamiei", estimările conservatoare spun că 60% dintre bărbaţi şi 40% dintre femei vor avea o escapadă extraconjugală. Cifrele reale sunt mult mai mari, atâta vreme cât socializarea online are tot mai mulţi adepţi.

Cei care au studiat acest aspect al vieţii de cuplu oferă şi sfaturi utile.

1. Pentru a preveni o aventură, vorbiţi despre ceea ce înseamnă monogamia pentru fiecare dintre voi. Aţi putea fi surprinşi să constataţi că sunt elemente care nu sunt pe gustul amândurora.

2. Cuplurile care reuşesc să rămână fidele se bucură de o viaţă sexuală grozavă. Chiar dacă uneori intervine oboseala, nervozitatea sau stresul de la birou, nu uitaţi că în pat acestea nu sunt binevenite.

3. Soţii care au activităţi comune în timpul zilei nu au timp să se gândescă la înşelat. Găsiţi pasiuni comune, locuri pe care vă place să le vizitaţi. Asta nu înseamnă că trebuie să vă sufocaţi unul pe celălalt, dar vă va ajuta pe amândoi să construiţi un şir de amintiri plăcute. Tocmai aceste amintiri vă vor feri, pe parcursul mariajului, de tentaţiile externe.

×
Subiecte în articol: cupluri infidelitate
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close