Antena 3 CNN Timp liber Fun De Dragobete, bătăi cu perne în întreaga ţară

De Dragobete, bătăi cu perne în întreaga ţară

De Dragobete, bătăi cu perne în întreaga ţară
Sursa foto: Foto: pillowfightsj.blogspot.com
24 Feb 2012   •   22:22

Dragostea este ţinută în puf de Dragobete. Bătaia cu perne continuă! Pufstock a adunat şi anul acesta mii de oameni în oraşele mari din ţară. O mulţime de zâmbete s-au ascuns sub ploaia de fulgi.

La Iaşi, dragostea a fost în aer. Tot sub formă de fulgi. Răzvan şi Dani au împărţit o mulţime de premii îndragostiţilor care au venit la marea bătaie cu perne. Zece cupluri au putut câştiga cine romantice la un hotel de 4 stele. Alte 5 cupluri s-au putut bucura la ideea ca vor pleca în weekend, la munte, tot la un hotel de 4 stele în Gura Humorului.

Iulian Vasile, fost concurent X-Factor a susţinut un concert, in faţa sutelor de îndrăgostiţi, iar după o sesiune de autografe a venit şi momentul mult aşteptat. Bataia cu perne!

La malul mării, pe muzica lui Alin Văduva, Capatos, Stoian şi asistentele lor au avut de acordat 15 premii, pentru bătăuşii cu perne. Zece premii în vouchere de cumpărături, a câte 200 lei, o plasmă cu diagonala de 107 centimentri, două alte vouchere de cumpărături la un celebru magazin de haine italiene si două seturi de cosmetice, pentru domnişoarele îndrăgostite.

Nici Clujul nu a fost mai prejos. Echipa "Burlacul", împreună cu Diana Hetea, au încins şi acolo spiritele îngrăgostiţilor.



×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close