Antena 3 CNN Timp liber Fun Dorinţa de Crăciun a angajaţilor din SUA? Răspunsul îi va înfuria pe ŞEFI!

Dorinţa de Crăciun a angajaţilor din SUA? Răspunsul îi va înfuria pe ŞEFI!

Dorinţa de Crăciun a angajaţilor din SUA? Răspunsul îi va înfuria pe ŞEFI!
Sursa foto: Foto: sodahead.com
03 Dec 2012   •   14:44

Perioada de sfârşit de an este una potrivită pentru reflecţie, punerea de dorinţe şi stabilirea unor noi ţeluri, iar în cazul angajaţilor din SUA unul dintre aceste obiective include concedierea şefilor, potrivit CNN.
   
Circa 2% dintre angajaţii care au participat la un sondaj în Statele Unite au recunoscut că cea mai arzătoare dorinţă la intrarea în noul an este să îl ajute pe şeful lor să fie concediat. Sondajul a fost realizat în rândul a peste 2.000 de angajaţi de site-ul de locuri de muncă Glassdoor.
   
Alţi 23% au afirmat că principalul obiectiv va fi căutarea unui nou loc de muncă.
   
Angajaţii nu sunt cu toţii răutăcioşi atunci când vine vorba de locul de muncă, scrie CNN. O treime dintre cei consultaţi au spus că un obiectiv prioritar este să muncească susţinut pentru a obţine o mărire de salariu.


   
Sondajul a relevat mai multă speranţă în rândul angajaţilor, o mai mare parte dintre aceştia fiind încrezători că vor obţine salarii mai mari în nou an, potrivit Glassdoor. La încrederea sporită a americanilor au contribuit încheierea alegerilor, precum şi stabilizarea pieţei muncii şi a sectorului imobiliar.
   
Potrivit sondajului, 76% din angajaţi sunt eligibili pentru prime în acest an, faţă de 73% anul trecut şi 63% în urmă cu patru ani.
   


×
Subiecte în articol: locuri de munca Mos Craciun
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close